Sabīne Berezina dodas uz Zviedriju, lai pārstāvētu Latviju «Baltic Song» festivālā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. un 21. jūlijā Zviedrijas pilsētā Karlshamnā risināsies ikgadējais mūzikas festivāls – «Baltic Song Festival». Latviju šoreiz pārstāvēs enerģiskā un košā dziedātāja Sabīne Berezina.

Festivāls notiek jau vairākus gadus un tajā ir pārstāvētas valstis, kas robežojas ar Baltijas jūru – Latvija, Lietuva, Polija, Igaunija, Zviedrija, Vācija, Dānija u.c. Festivāls norit vienlaicīgi ar Karlshamnas pilsētas svētkiem.

Līdz šim Latvijais festivāls bijis veiksmīgs, jo vairāki mūsu mākslinieki – «Prāta Vētra», Gunārs Kalniņš un Aija Andrejeva - tajā ieguvuši 1. vietu.

Dalībniekiem ir jāizpilda divas dziesmas, ko pirms festivāla akceptējusi Zviedrijas žūrija. Pirmajā festivāla dienā, 20. jūlijā tiek izpildīta autordziesma - ja tā iztur atlasi, tiek dziedāta otrā dziesma. Visas dziesmas tiek izpildītas kopā ar orķestri no Polijas. Visus priekšnesumus tiešraidē translē Polijas TV.

Šogad Latviju festivālā pārstāvēs Sabīne Berezina ar dziesmām «Mysterious» («Ir jāmeklē» angļu versija) un «If I only knew», ko viņa 2008.gadā izpildīja Latvijas Eirovīzijas atlasē.

Par Sabīnes vizuālo tēlu rūpējās latviešu modes dizaineru veikala «Paviljons» mākslinieki un zīmoli: Dace Krieviņa- Bahmane, ZIB, QooQoo un Lazy Sundays.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu