Koris «Mūza» piedāvā jaunu skaņdarbu un aicina uz koncertiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.
  • Koncertā 27.aprīlī plkst.19.00 Mateja baznīcā koris «Mūza» uzstāsies kopā ar kamerkori «Matejs». Kamerkoris «Matejs», diriģenti Rudīte Tālberga un Māris Dravnieks atskaņos atskaņos skaņdarbus no savas jaunākās programmas.
  • Koncertā 29.aprīlī plkst. 19.00 Vīlandes baznīcā piedalīsies vairāki īpašie viesi – Elija, Līga Priede un Anete Kozlovska.

Jauniešu koris «Mūza» abos koncertos atskaņos programmu, kurai dots nosaukums «Immortal» - tulkojumā mūžīgs, nemirstīgs. Šo programmu koris «Mūza» izvēlējies arī savam jaunākajam mūzikas albumam, kura izplatīšana paredzēta Francijā.

Kora «Mūza» koncertu programmā iekļauti divi spilgti skaņdarbi no renesanses, Gregorio Allegri «Miserere Mei» un Džovanni Pjerluidži Palestrinas «Sicut Cervus», mūsdienu amerikāņu komponista un diriģenta Ērika Vitekera skaņdarbs «Sleep», divi līdz šim maz atskaņoti latviešu komponistu Raimonda Tigula un Andra Dzenīša skaņdarbi, koncertu programmas ideju un uzbūvi iedvesmojis Knuta Nīsteda skaņdarbs «Immortal Bach». Tāpat «Immortal» ir viena no trīs programmām, kuru koris atskaņos jūlija beigās septiņos koncertos Francijā.

Ieeja koncertos par ziedojumiem. Koncertus atbalsta Rīgas dome, «matejs.lv», «vilande.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu