«Hospitāļu iela» un «Pequena Morte» piektdien «Studentu klubā»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 18. septembra vakarā «Studentu klubā» neatkarīgās mūzikas cienītājiem tiks divi lieliski priekšnesumi: ap 23:30 uz skatuves kāps pašmāju klasiķi grupa «Hospitāļu iela», bet pēc viņu uzstāšanās - aizraujoša stunda Brazīlijas ska grupas «Pequena Morte» kompānijā.

«Hospitāļu iela» piektdienas vakarā būs redzama papildinātā sastāvā – grupā stabili iespēlējies arī apvienības «Gaujarts» līderis Edgars Mākens. Edgars grupā spēlē mandolīnu un sintezatoru, kas, kā novērojuši pārējie grupas dalībnieki, svara ziņā krietni pārspēj savu saimnieku. Koncertā «Hosiela» sola 3 gluži svaigas, šogad tapušas un vēl pāris ierakstos nedzirdētas dziesmas.Aizjūras viesi «Pequena Morte» piedāvās veselu izpriecu programmu un īstus dzīves svētkus. Grupa gan stāsta, ka viņu mūzikas ierindošana ska kategorijā varētu sāpināt šī žanra patiesos lietpratējus, tomēr šādu apzīmējumu ir pieņēmusi publika un grupa tam īpaši nepretojas. Mūziķi gan bilst, ka «Pequena Morte» ir mazliet vairāk, nekā tikai ska – viņu mūzikā saklausāmi arī džeza un pop elementi, apvienojumā ar daudzveidīgās Brazīlijas mūzikas ietekmēm. Ieeja klubā no plkst. 22.00, skatuve no 23.30, pirmie uz tās kāps «Hospitāļu iela». Ieejas maksa Ls 3.00, biļetes pie ieejas klubā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu