Latvija tomēr piedalīsies «Eirovīzijā»?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pretēji Latvijas Televīzijas oficiāli paustajam viedoklim, starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija 2009» oficiālā mājas lapa «Eirovision.tv» vēsta, ka Latvija šogad tomēr piedalīsies konkursā, kura fināls notiks Maskavā.

Vietējie autori un mūzikas eksperti par to vēl nekā nezina, tomēr neoficiāli avoti ziņo, ka šodien LTV par to lemj valdes sēdē. Taču starptautiskajā tīmeklī atrodamās ziņas apliecina to, ka lēmums par piedalīšanos jau ir pieņemts.

«Šobrīd, pateicoties plašajai rezonansei sabiedrībā un vairāku organizāciju paustajam atbalstam, radusies cerība, ka Latvija tomēr varētu piedalīties Eirovīzijā. Latvijas Televīzija šobrīd izskata iespējas, kā rast nepieciešamo finansējumu, kā arī risina pārrunas ar eventuālajiem atbalstītājiem,» šodien portālam «Apollo» teica Latvijas Televīzijas sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Ancena.

Detalizētāku informāciju par Latvijas dalību «Eirovīzijas» dziesmu konkursā LTV varētu sniegt nākamās nedēļas sākumā.

«Būtu labi, ja par to vispirms tiktu informēti vietējie autori, kas jau izturējuši pirmo atlasi. Tāpat būs interesanti uzzināt jaunos atgriešanās noteikumus, jo vairāki autori savas dziesmas jau paspējuši iesniegt arī citu valstu atlasēs, kas tādējādi tagad būtu pretrunā ar nu jau atcelto nacionālās atlases nolikumu. tā, ka būs interesanti...» pauž mūzikas izdevniecības «Mikrofona Ieraksti» pārstāvji.

Lasiet visu dalībvalstu sarakstu šeit >>>

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu