Sešu dīvu kaislīgais koncerts Dzintaros tuvojas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Kad naktis kļūst īsākas un siltākas, kad tuvojās gada ugunīgākie svētki, trīs dziedātājas – Aisha, Ieva Kerēvica, Ieva Akuratere un trīs aktrises – Karīna Tatarinova, Ieva Pļavniece un Olga Dreģe ielūdz uz koncertšovu «Kaislīgā Dīvu nakts» - 19. jūnijā Dzintaru koncertzālē, ierašanās no plkst. 20, koncerta sākums – plkst. 21.00.

Pirmo reizi Dzintaru koncertzālē skatītājiem būs iespēja izvēlēties - baudīt koncertu ar biļetes cenā iekļautu šampanieti un uzkodām pie elegantiem galdiņiem skatuves tuvumā, vai sēžot rindu sēdvietās.

Koncertšova «Kaislīgā Dīvu nakts» rīkotāji mudina laicīgi iegādāties labākās biļetes, lai novērtētu īpašo atmosfēru un mākslinieču sniegumu ar sievišķīgu šarmu, emocijām un aizrautību izpildot dziesmas no sava pamatrepertuāra, kā arī Kristapa Krievkalna aranžētos klasiskos hitus.

Dīvas dziedās gan solo numurus, gan duetus, gan trio, un viņu sniegumu paspilgtinās kaislīgi uznācieni no šova «Dejo ar zvaigzni».

Šis būs jau trešais «Dīvu nakts» koncerts, kas turpinās aizsāktās tradīcijas – sarkanais paklājs, eleganti viesi, TV un preses fotogrāfu klātbūtne, mākslinieču autogrāfi un pēc koncerta iespēja ar Dīvām nofotogrāfēties. Tiem, kas iegādājušies biļetes pie galdiņiem, būs iespēja iekļūt arī koncertšova «afterparty» pasākumā.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīze» kasēs un «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu