Smagā roka grupa «Patriots» izdevusi debijas albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zaiga Kediņa

Jūrmalas smagā roka grupa «Patriots» 15.janvārī klubā «Depo» prezentēs pirmo albumu «Vien grāmatās rakstīts», portālu «Apollo» informēja grupas pārstāvji.

«Patriots» dalībnieki savu spēles stilu raksturo kā hard & groove, kas būvēts uz klasiskā roka pamatprincipu bāzes. Par savu galveno ietekmes avotu mūziķi sauc amerikāņu smagās mūzikas zvaigznes: grupas «Pantera», «Black Lable Society» un «Savatage». «Patriots» dzied latviešu valodā, dziesmu tekstos izmantojot Austras Skujiņas dzeju - kā rezultātā viņu mūzikā daudz vairāk ieklausās un dzied līdzi.

«Latviešu valodā katram vārdam ir emocionāls ziņojums, dziedot angliski tomēr vārdi izsaka mazāk – nozīmes, kā arī izrunas dēļ. Šķiet, dziedot latviski, daudz skan banāli, bet pārtulkojot angliski – viss ir super. Taču tas ir tas pats banālais – tikai citā valodā,« ir pārliecināti mūziķi.

Albums piedāvā izdzīvot grupas sajūtas no sava redzes punkta: «Mēs klausītājam dodam ceļu, kura virzību nosaka viņi paši.»

Kopā ar «Patriots» uz «Depo» skatuves kāps arī grupas «The Blackout» (stoner metal) un «Rebel Yell» (hard rock). Koncertējot 2008.gada vasaras festivālos, grupas ir saspēlējušās un ir izveidojušas jaunās smagās mūzikas paaudzes apvienību «MMC» («Moka Metal Crew»).

Grupas «Patriots» sastāvs:

Artūrs Mušperts (Merkurs) – vokāls, ģitāraArtūrs Mucenieks (Muciņš) – ģitāraKrišiānis Sevelis – bungasEdgars Špengelis – bass, balss

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu