12. septembrī notiks labdarības koncerts «Gribu dzīvot»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 12. septembrī, plkst. 22.00, «Rock’n’Riga» notiks labdarības koncerts «Gribu dzīvot», kura laikā tiks vākti ziedojumi 108. Specializētajam bērnudārzam. Piedalīsies grupas «Pēc lietus», «Iedomu Spārni» un «SIA Radikal». Pasākumu vadīs Ēriks Loks.

Labdarības koncerta «Gribu dzīvot» aizsākumi meklējami daudzus gadus atpakaļ, kad tā nosaukums vēl bija «No drauga draugam». Koncerti noritēja vairāk kā četrus gadus pēc kārtas, un tajos piedalījās tādi mūziķi kā – Intars Busulis, «Superhuman», «Peec Lietus», «PeR», «Gain Fast», «H2O», Candy & «StoneStep», Mirta & «Hot Acustics», «MonkeyRocks» un daudzi citi. 2009. gada aprīlī koncerta nosaukums tika mainīts uz «Gribu Dzīvot», kas labāk atspoguļo akcijas mērķi.

Ar šiem koncertiem organizatori vēlas piesaistīt sabiedrības uzmanību bērniem, par kuru vajadzībām daudzi no mums nenojauš. Šoreiz organizatori vēlas palīdzēt 108. bērnudārzam, kurā dzīvo bērni ar garīgiem traucējumiem. Viņiem ir nepieciešamas īpašas rotaļlietas un spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu