Pasaulē pieprasītāko mūziķu grandiozie šovi pieejami latviešiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aģentūras «magicFIB» organizētie fanu reisi dod iespēju apmeklēt koncertus un šovus, kuri tuvākajā laikā nav gaidāmi Latvijā.

Marta vidū dažās dienās piepildīts fanu reiss un tā papildreiss uz smagā rokenrola grupas «AC/DC» koncertu Varšavā, 2009. gada vasarā fanu reiss uz popmūzikas karalienes Madonnas koncertu Tallinā – tā reklāmas un pasākumu aģentūra «magicFIB» pieteica pakalpojumu tiem, kas gatavi apmeklēt savu elku koncertus ārpus Latvijas.

2010. gadā plānoti vairāki fanu reisi uz iespaidīgākajiem šoviem un koncertiem Eiropā. Tikko izsludināts fanu reiss uz atraktīvās grupas «The Black Eyed Peas» koncertu Prāgā. Tā ir ekskluzīva iespēja apmeklēt šo koncertu, tā kā šīs grupas Eiropas turneja ir gandrīz pilnībā izpārdota.

«Mūsu organizētie fanu reisi nav transporta pakalpojums, bet aizraujošs izklaides pasākums,» tā pakalpojumu komentē aģentūras radošais direktors Aivars Līpenītis. Fanu reisos kā pavadoņi piedalās aktuāli pašmāju mūziķi, braucējus iesaistot muzikālā un atraktīvā izklaides programmā. «The Black Eyed» Peas fanu reisu vadīs šobrīd viena no aktuālākajām latviešu muzikālajām apvienībām grupa «Musiqq», «AC/DC» fanus izklaidēs radio dīdžejs un mūziķis Ufo, latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks, kā arī trešais pagaidām neatklātais vadītājs. Pērn Madonnas fanus uz koncertu pavadīja deju mūzikas pārstāve DJ Ella un grupas «Borowa Mc» līderis Aigars Runčis. Visos fanu reisos gandrīz neierobežotā daudzumā pieejamas uzkodas un dzērieni, piemēram, «Battery» enerģijas dzēriens, «Ego» čipsi, «Tuborg» alus.

Vieta fanu reisā parasti nemaksā vairāk kā sabiedriskajā transportā, reizēm dalība šajā pasākumā ir pat lētāka. Turklāt dalībnieki jau naktī pēc koncerta tiek nogādāti atpakaļ mājās, tādējādi nerodas papildus izdevumi nakšņošanai, ēšanai u.c. Fanu reiss koncertu apmeklētājus nogādā maksimāli tuvu koncerta norises vietai, līdz ar to nav nepieciešams satraukties par to, kā orientēties svešā pilsētā. Uz koncertiem, kuru biļetes nevar iegādāties Latvijā, fanu reisa organizators piedāvā iegādāties komplektus, kurā ietilpst vieta fanu reisā kopā ar koncerta biļeti, līdz ar to nodrošinot ekskluzīvu iespēju apmeklēt šos koncertus. Piemēram, «The Black Eyed Peas» fanu reisa dalībniekiem rezervētas pēdējās stāvvietu biļetes arēnā.

Fanu reisi ir indikators tam, cik aktuāla konkrētā grupa vai mūziķis ir Latvijā, ļaujot koncertu organizatoriem apsvērt iespēju nākotnē aicināt šos mūziķus uzstāties Latvijā.

Informācija par fanu reisiem pieejama «fanureiss.lv» vai rakstot uz «fans@fanureiss.lv». Biļetes var iegādāties «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās un internetā. Vietas vienmēr ierobežotā daudzumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu