«Coss-Moss 2699» post rock/post metal koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Eksperimentālais noskaņu vakars ar mūziku kā līdzekli, lai uz brīdi dotos mazā kosmosā, rudens zvaigžņotajās debesīs vai vienkārši drusku prom un atpakaļ melnā naktī. Šis jau būs otrais pasākums koncertu sērijā zem nosaukuma «COSS-MOSS». Iepriekšējais «COSS-MOSS 3019» notika šī gada 30. janvārī un toreiz tajā spēlēja pašmāju «Frailty», «Tesa», «Solaris», «The Black Tea» un kaimiņu lietuviešu atmosfēriskā, progresīvā post roka grupa «D.S». Šoreiz ar mūzikas palīdzību ceļot palīdzēs post roka post metal tumšās puses grupas «Soundarcade», «Frailty «un jaunpienācēji «The Black Drummer Is A Slave», kā arī dīdžeji, ievadot klātesošos arvien garākajās rudens naktīs.

SOUNDARCADEpsychedelic/progressive post metalGrupa, par kuru ir ļoti daudz mītu un nostāstu. Grupa, kas koncertē ļoti daudz gan uz vietējās skatuves, gan ārzemēs. Grupa, kuras spēks un kvalitāte koncertos izpaužas vislabāk.Grupas bagāžā divi albūmi – «12 Songs Of Jackalope» un šīgada «Daughters Of Moalestia».

FRAILTYdoom/death metalGrupas skanējums, pagaidām, palicis nemainīgs – smagnējs, bet melodisks doom metal. Izdevuši EP šovasar un strādā pie jauna materiāla otrajam albumam.

THE BLACK DRUMMER IS A SLAVEambient/post-metalGrupa izveidota 2007.gadā un pēc vairākām dalībnieku sastāva maiņām, šībrīža sastāvā ietilpst dalībnieki no grupām «To The Limit», «In.Stora» un «Jaialai». Grupa iesildījusi grupu «Talbot» un «Furnace» koncertus Latvijā.

Dj Dr. Scarons – aerobikas nodarbības iereibušiem pasažieriemDj Vecais Metējs - dark side of post rock/metal

Klubā «Melnā Piektdiena» 26.septembrīDurvis vaļā: 19.00, sākums 20.00Ieeja: 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu