Ella gūst panākumus Skandināvijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nu jau ilgāku laiku skandināvu radiostacijās rotē dziedātājas Elīnas Fūrmanes jeb Ellas singli «Shine Like A Superstar», «Dj Take Me» un «Welcome To The Club», portālu «Apollo» informēja «Mikrofona ieraksti».

Nav arī jaunums, ka šīs dziesmas regulāri tiek iekļautas vairākās nozīmīgās skandināvu kompāniju veidotajās dziesmu izlasēs.

Šā gada sākumā sērijā «Tuning Hitz» klajā nākusi jaunā 2009. gada autobraucējiem paredzētā izlase, un tajā līdzās tādiem vārdiem kā Armin Van Buren, Natural Born Grooves un Tiesto, iekļauta arī Ellas dziesma «Welcome To The Club». Šī dziesma Latvijā ir pieejama gan CD Maxi singlā ar papildu remiksiem, gan Ellas pērnā gada albumā «Welcome To The Club», kas nominēts gada labākajam pašmāju deju mūzikas albumam. Izlasei «Tuning Hitz» vienmēr nāk arī papildu DVD, un tajā atrodama Ellas dziesmas «DJ Take Me» video versija. Turpat atrodama 90 minūšu gara dokumentālā filma «Nordic Tuner Awards 2008».

Vienlaikus zviedru kompānija TMC izdevusi jauno izlasi «Everybody Dance Now 4», kur kā pati pirmā iekļauta «DJ Take Me», bet otrajā diskā iekļauta arī «Shine Like A Superstar».

25. februārī Ella dodas uz Stokholmu, kur paredzēti šo izlašu prezentācijas pasākumi un uzstāšanās klubā «White Room».

Šīs izlases ir nopērkamas arī Latvijā, un tās izplata «Mikrofona ieraksti».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu