Rīgā studentiem tiek piedāvāti «Mīlestības svētki»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. februārī studenti jau svinēs karstākos, mīlestības un sirdi kutinošu emociju pilnos visas pasaules «Mīlestības svētkus», kuru sociālais mērķis ir atbalstīt Valsts asinsdonoru centru un ziedot asinis nelaimē nonākušajiem.

Svētku organizēšanā un svinēšanā apvienojušās Rīgas augstskolas: Biznesa augstskola «Turība» (BAT), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RSEBAA).

Karstas dejas, erotiski šovi un atrakcijas, studentu iecienītākās grupas un dziedātāji, pūli uzkurinoši un Latvijā labākie dīdžeji, konkursi mīlētājiem — tas un vēl citi pārsteigumi «Mīlestības svētku» noslēguma pasākumos Baltijas lielākajos klubos: «Club Essential» un nupat no jauna atvērtajā «La Rocca».

Klubā «Essential» studentus priecēs Ella, Aisha, Beat Box grupa «PeR», Markus Riva, DJ Crash, DJ Ex [da] Bass, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mārtiņš Kreilis, savukārt «La Rocca» par atraktivitāti parūpēsies DJ Peter, Aka Partypapa, DJ Coma, DJ Romk`een, DJ Stylez un īpaši erotisku atmosfēru radīs «Glam Erotic» šovs «Master Slave Studio» izpildījumā un «Fivestars Female» īpašā deju performance.

Lai palīdzētu un dalītos mīlestībā pret citiem, Asinsdonoru dienas tiek rīkotas: BAT — 29. janvārī (Graudu ielā 68), RSU — 5. februārī (Sēlpils ielā 6), RTU — 10. un 11. februārī (Āzenes ielā 16/20), RSEBAA — 5. februārī (Meža ielā 3). Visiem labajiem ziedotājiem tiks piešķirtas brīvbiļetes uz svētku pasākumu «Līvu akvaparkā», kas arī notiks 12. februārī un kur studenti varēs ne tikai izbaudīt akvaparka piedāvātās atrakcijas, bet arī ļauties dejām ūdenī DJ vadībā, piedalīties konkursos un sacensībās par garāko skūpstu, vērot šovprogrammu un, protams, relaksēties pirtīs.

Studenti svētkus un labdarības akciju rīko jau ceturto gadu. Pagājušajā gadā svētkus apmeklēja vairāk nekā 3500 studentu un asinis ziedoja 560 studenti.

Biļetes uz «Mīlestības svētku» noslēguma pasākumiem varat iegādāties «Bilesuserviss.lv» un «Bezrindas.lv». Viena biļete ļauj apmeklēt abus pasākumus («Club Essential» un «La Rocca»). Biļešu cena iepriekšpārdošanā — 3 lati, uz vietas pasākuma dienā — 5 lati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu