«Latvian Blues Band» gaidāms jauns albums

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Normunds Kalniņš/LBAB

«Latvian Blues Band» nupat pabeidza darbu Rīgas Skaņu ierakstu studijā, kur nepilnu divu nedēļu laikā tika ierakstītas 14 dziesmas jaunam albumam.

Visu dziesmu autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis, kuri šajā ierakstā debitē arī producentu lomās. Kompozīcijas ieturētas grupai raksturīgajā stilā ar soul- blues elementiem. Ļoti īpaša vērība tika pievērsta ieraksta kvalitātei – tika izmantoti daudzās pasaules studijās iecienītie Jura Zariņa mikrofoni, bet galvenais taustiņinstruments bija leģendārās «Hammond B3» elektroērģeles, kuras spēlēja viens no Eiropas vadošajiem ērģelniekiem austrietis «Raphael Wressnig». Savukārt ierakstītā materiāla pēcapstrāde un sagatavošana izdošanai tiks veikta pie nozares ekspertiem Vācijā.

«Esam ļoti apmierināti ar paveikto – viss skan tieši tā, kā gribējām. Ļoti priecājamies arī par Raphael Wressnig meistarību - Hammond partijas ir vienkārši fantastiskas!», savu prieku par paveikto neslēpj grupas dalībnieki.

Jaunajam albumam ir dots tituldziesmas nosaukums «When the Sun Goes Down» un tas tiks izdots rudenī gan CD, gan arī mp3 formātā. Tad arī tiek plānots grupas 10 gadu jubilejas lielkoncerts, kas vienlaicīgi būs arī albuma prezentācijas pasākums.

Bet šīs nedēļas beigās «Latvian Blues Band» uzstāsies festivālā «Bluesfest Eutin», Vācijā.

«Latvian Blues Band» -Jānis Bukovskis – ģitāra, balssRolands Saulietis – bungas, balssReinis Ozoliņš - bassArtis Ločmelis – saksofons, taustiņinstrumentiNauris Strežs – trombons

Informācija internetā: «latvianbluesband.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu