Dziesmu no «Monty Python» atzīst par labāko bērēm

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu komiķu trupas «Monty Python» dziesma «Always Look on the Bright Side of Life» («Vienmēr lūkojies uz dzīves gaišo pusi») atzīta par populārāko «alternatīvo» bēru dziesmu Lielbritānijā, raksta «Press Association».

Atbilstoši organizācijas «Children's Society» veiktās aptaujas rezultātiem piektdaļa aptaujāto vēlētos, lai viņa bērēs tiktu atskaņota tieši šī kompozīcija. «Always Look on the Bright Side if Life» apsteigusi tādas dziesmas kā grupas «The Jam» izpildīto «Going Underground» un grupas «The Animals» «We Gotta Get Out Of This Place».

Starp populārajām bēru kompozīcijām nosaukta arī Laizas Minelli izpildītā dziesma «Cabaret», kā arī dziesma «My Way».

Dziesma «Always Look On The Bright Side Of Life» pirmo reizi izskanēja «Monty Python» 1979. gada filmā «Life of Brian», kas bija veltīta oficiālo reliģijas institūciju kritikai. Filmā tiek stāstīts par kādu ebreju, vārdā Braiens, kas dzīvoja Jēzus Kristus laikā un ko visi uztvēra kā Mesiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu