Notiks deju mūzikas pasākums «Dance Now!»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. februārī klubā «16. korpuss» (Brīvības ielā 214M) apvienība «Synthesis» sadarbībā ar Igaunijas «TRE Records» piedāvā deju mūzikas pasākumu «Dance Now!» divās zālēs.

Galvenajā zālē deju ritmā ķermeņus iekustinās trīs dīdžeji no Igaunijas ierakstu kompānijas «Tre Records» — DJ Siim Pohlak, Whitebwoy un DJ Ricky —, kā arī trīs dīdžeji no Latvijas: Da White, DJ AP7 un DJ Kundzo. Šajā zālē tiks piedāvāti: house, electrohouse, trance un breakbeat mūzikas virzieni. Otra zāle tiks ieņemta ar hiphopu, r’n’b un freestyle, ko nodrošinās dīdžeji Triple Y un DJ Sepp no Igaunijas, ka arī «Afterparty.lv» pārstāvis no Latvijas DJ Chicool.

Šīs pasākums nebeigsies agri no rīta kā vairākums citu pasākumu, jo plkst. 5.00 sāksies oficiāls afterparty pasākums klubā bārā «Jameson» kopā ar «Dance Now!» dīdžejiem un «Afterparty.lv» rezidentiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu