Starptautiskais iluzionistu festivāls «Abrakadabra» atgriežas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vēlreiz Latvijā ieradīsies pasaules Iluzionisma zvaigznes no LasVegasas («World’s Greatest Magic Show»), brīnišķīgi mākslinieki no Argentīnas, Beļģijas, Dānijas, Lietuvas, Krievijas, Itālijas un citām valstīm, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar unikāliem un krāšņiem iluzionisma nummuriem Starptautiskā Iluzionistu festivāla «Abrakadabra» laikā.

Šis ir jau otrais «Abrakadabra» festivāls, kas notiks Rīgas Kongresu namā 28., 29. maijā, plkst. 19.00.

Šogad pasākuma organizatori ir sarūpējuši daudz pārsteigumus Latvijas skatītājiem. Viens no jaunumiem ir arī tas, ka festivāla atklāšanas šovs notiks Ventspilī Teātra namā «Jūras vārti» 27. maijā 19.00.

Tāpat ikvienam interesentam būs iespēja bez maksas aplūkot Ekspressizstādi Rīgas kongresu nama vestibilā «Latvijas Iluzionisma attīstības vēsture Rīgas cirkā un ārpus tā» no 20. līdz 30.maijam, kas, savukārt, taps sadarbībā ar Rīgas cirka direktori Lolitu Lipinsku un Latvijas Sporta muzeja galveno speciālisti Ritu Apini. Izstādes apmeklētāji varēs uzzināt interesantas lietas, piemēram, kurš no Latvijas burvju māksliniekiem savulaik tika iecelts par Krievijas cara Nikolaja 2 galma burvju mākslinieku.

Festivāla ietvaros notiks arī pieci profesionālie iluzionisma semināri 28.,29.,30.maijā (Skatuves iluzionismā, Ātrajā tērpu transformācijā, Mikromaģijā, Mentālismā «Cold reading» u.c.) un meistarklases pie izciliem LasVegasas un Eiropas iluzionisma speciālistiem.

Labā ziņa, ka bērniem līdz 6 gadu vecumam biļete nav jāpērk, ja neaizņem sēdvietu. Abrakadabra šova programma ir paredzēta ģimeņu auditorijai. Pasākums notiks angļu, latviešu un krievu valodās. Pasākuma apmeklētāji droši var ierasties ātrāk pirms pasākuma, jo Kongresa nama vestibilā viņus sagaidīs dažādi pārsteigumi un darbosies arī «Pecolli Magic shop» Burvju triku veikaliņš, kurā ikviens varēs iegādāties sev interesējošus Burvju triku priekšmetus ar kuriem paši skatītāji varēs radīt brīnumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu