«Tranzīts» nāk klajā ar jaunu albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Janvāris atnācis ar priecīgu ziņu deju mūzikas grupas «Tranzīts» faniem — iznācis ilgi gaidītais albums «Atspulgi» ar grupas iepriekšējos albumos neiekļautajām, labākajām dziesmām.

«Atspulgi» ir grupas septītais studijas albums četrpadsmit gadu pastāvēšanas laikā. Jāpiemin, ka grupas pirmais albums «Paralēlās pasaules» iznāca 1995. gadā.

Visu grupas pastāvēšanas laiku «Tranzīts» aktīvi koncertējis visos Latvijas novados, kā arī piedalījies dažādos televīzijas šovos. Kā pēdējo var atzīmēt grupas līdera Ralfa Rubeņa un dejotājas Lauras Kosītes veiksmīgo piedalīšanos telekompānijas LNT šovā «Zvaigžņu lietus 2», kur šis pāris iekļuva finālā un ieguva 2. vietu.

Savas pastāvēšanas laikā grupa saņēmusi arī vairākas mūzikas balvas un uzvarējusi vairākos LNT Mūzikas video šovos.

Grupas sastāvā ir solists, dziesmu autors un aranžētājs Ralfs Rubenis, kā arī dejotāji un horeogrāfijas pārzinātāji Edijs Aleksejevs, Andrejs Nakoskins, Artūrs Kuziks, Gunārs Ambergs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu