«Sestā jūdze» uzstāsies «Country Music Messe 2009» Berlīnē

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7. februārī, uz Berlīnes kantrimūzikas festivāla «Country Music Messe 2009» skatuves uzstāsies latviešu grupa «Sestā jūdze».

Berlīnes kantrī mūzikas mese, kas šogad notiks jau 14. reizi, ir Eiropas mēroga kantrī mūzikas gadatirgus, kur šī mūzikas žanra pārstāvjiem no dažādām valstīm ir iespēja sevi pieteikt starptautiskā mērogā.

Mese ilgs trīs dienas – no 6. līdz 8. februārim – un tajā piedalīsies aptuveni 70 grupas un solisti. Festivāla muzikālā darbība norisinās uz 4 skatuvēm. Katra grupa uzstājas vienu stundu. «Sestā jūdze» uz «CountryMusic24 Bühne» skatuves uzstāsies sestdien plkst. 12.00.Festivālā uzstāsies arī Bauskas kantrī mūzikas festivāla apmeklētājiem pazīstamie kolektīvi «Highway 40» un «The Lennerockers».

Grupa «Sestā jūdze» 2008.gadā sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti» izdeva albumu «Kalendārs» un šobrīd tas ir nominēts “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvai” kategorijā «Labākais kantrī mūzikas albums». Savukārt vairākas albuma dziesmas ir guvušas lielu radio klausītāju atzinību. «Rabarberu vīns» - kļūstot par ceturto spēlētāko latviešu dziesmu «Latvijas Radio 2» pērn, bet «Pārdevējs» nevienu reizi vien ierindojoties «Latviešu kantrī mūzikas aptaujas» pirmajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu