Džeimsu Blantu iesildīs «Instrumenti»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Publiku pirms lieliskā britu dziesminieka Džeimsa Blanta koncerta iesildīs grupa «Instrumenti». Pandu galvu duets Latvijā vislabāk zināms ar savu debijas singlu «Life Jacket Under Your Seat».

Grupā ir tikai divi dalībnieki, bet uz skatuves viņi rada nopietnas grupas efektu. Viņi ir pandu maskās ģērbti divi enerģiski mūziķi.

Grupa pirmo reizi Latvijā uzstājās pagājušā gada nogalē, kad viņi ar vairākiem koncertiem atbalstīja «PopBeats Poetry» projekta uzstāšanos.

Džeimsa Blanta koncerts «Arēnā «Rīga»» notiks 16. februārī. Mūziķis savā koncertā izpildīs gan populārākās dziesmas no debijas albuma «Back To Bedlam», gan dziesmas no jaunā studijas albuma «All The Lost Souls».

Angļu dziesminieks Džeimss Blants pie mūzikas apvāršņa parādījās pirms trim gadiem ar dziesmu «You Are Beautiful» no viņa debijas albuma «Back To Bedlam». Lai arī Blants nekad nav bijis īpaši mīlēts un lutināts mūzikas kritiķu aprindās, vienpadsmit miljoni pārdoto albuma kopiju apliecina, ka mūzikas klausītāju sirdis viņš ir iekarojis. Albums «Back To Bedlam» Lielbritānijā ieguvis desmitkārtīga Platīna albuma statusu un iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā kā visvairāk pārdotais albums viena gada laikā.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu