Grupa «Xenos» izdod jaunu singlu un savu pirmo videoklipu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Alternatīvā poproka grupa «Xenos», kas līdz šim izdevusi divus albumus un jau iepriekš sevi pieteikusi ar veiksmīgiem singliem «Kā tu tā māki?», «Falling in Love», «Baby» un «Ūdens», ar kuriem startējusi augstās vietās dažādu radio topos, izdod jaunu singlu «Vai tu zini, kas ir mīlestība?».

Līdz ar šo dziesmu skatītājiem tiek piedāvāts arī grupas pirmais videoklips.

Grupas mūziķi priecājas, ka singls iznāk tieši februārī, mīlestības mēnesī, tuvojoties Valentīndienai, jo dziesma ir par pilnīgu mīlestību, pēc kuras mēs šajā dzīvē varam tiekties un piedzīvot.

Tā uzdod jautājumu, vai tu pazīsti tādu mīlestību, kura atdod visu, cer uz visu, pārvērš sirdi, liek mainīties, kura nebeidzas un atjauno. Videoklipa projekcijās var redzēt, ka dzīve ap mums rit savu gaitu un ir piepildīta ar dažādiem piedzīvojumiem un notikumiem, bet tam cauri vijas izdziedātais vēstījums, ka mīlestība ir tā, kas piešķir dzīvei jēgu un dara cilvēku laimīgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu