Noskaidrojusies «Eirodziesmas» pusfināla dalībnieku uzstāšanās kārtība

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien LTV7 raidījuma «SEMS» tiešraides laikā tika izlozēta visu «Eirovīzijas» nacionālās atlases dalībnieku uzstāšanās secība.

Tādējādi noskaidrojies, kādā secībā pusfinālam izvirzītās dziesmas skanēs «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfinālā, kas 27. februāra vakarā risināsies Olimpiskajā centrā «Ventspils».

Dziesmas startēs šādās secībā:

1. Grupa «Camillas» - «Times goes» 2. Dace Plānāre un Frīdis jeb Aivars Freimanis - «Running around» 3. Ģirts Zeibuliņš - «Place to be» 4. Johnny Salamander - «Party» 5. Miks Dukurs – «Aizejot» 6. Iveta Baumane & Ivo Grīsniņš Grīslis - «Tic Tac» 7. Ginta Ēķe - «Be yourself» 8. Natalija Tumševica - «Dinamite» 9. "Triānas parks» - «Call me any time you need a problem» 10. Intars Busulis - «Sastrēgums» 11. Kristina Zaharova un Annija Putniņa - «Angel of mine» 12. Astra - «Have to say goodbye».13. Edijs Šnipke - «Make my day» 14. Ketta - «Without you» 15. Grupa «Policistas» - «In love we trust» 16. Fidji - «Don’t want to say goodbye» 17. Aisha feat «G-Point» - «Hey, hey» 18. Grupa «Simply 4» - «When the sun is going down» 19. Sabīne Berezina feat. «PeR» - «Bye, bye» 20. Valters Frīdenbergs - «For a better tomorrow»

Kā redzams, pusfinālā piedalīsies 20 dziesmas. Vakar kļuva zināms, ka «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfinālam izvirzītā Laura Reinika dziesma «I wish I could pretend» Kristīnas Zaharovas sniegumā guvusi augstu novērtējumu Īrijā. Pēc žūrijas vērtējuma starp 300 iesniegtajām dziesmām tā kvalificējusies fināla sešiniekam. Vai tā kļūs par Īrijas pārstāvi, kas dosies uz Maskavu, rādīs laiks. Nacionālās atlases fināls Īrijā paredzēts 20. februārī. Līdz ar to mūziķis, laicīgi informējot LTV, atsaucis šo dziesmu no piedalīšanās Latvijas nacionālajā atlasē.

Šīgada «Eirovīzijas» dziesmu konkurss Eiropā raisījis neparasti lielu interesi. Piemēram, Lielbritāniju Maskavā pārstāvēs Endrjū Loida-Vēbera komponētā dziesma, kuras atskaņojumā pie klavierēm sēdīsies pats autors. Francijas karoga krāsas aizstāvēs pasaulslavenā dīva Patrīcija Kāsa, bet Grieķija uz Maskavu deleģē dziedātāju Saki Rouvas, kas reiz jau ieguvis 2. vietu «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, kā arī vadījis konkursa starptautisko finālu Atēnās.

www.1tv.ru

Kā jau ziņots, Latvija startēs otrajā starptautiskajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā. To noskaidroja 30. janvārī rīkotā izloze Maskavā.

http://www.bilesuparadize.lv

Biļešu pārdošana uz starptautisko konkursu sāksies februāra beigās. Tās varēs iegādāties arī internetā. Cenu amplitūda būs atkarīga no pasākuma ievirzes (mēģinājums / koncerts), kā arī zāles plānojuma, tāpēc to cena svārstīsies no 20 līdz 600 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu