Antess un dvīnes – kopīgā singlā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Melodijas autors Antess stāsta: «Kad Račs uzrakstīja dziesmas tekstu ar nosaukumu «Divas lietus lāses», sapratu, ka ir pienācis īstais laiks ar dvīnītēm ierakstīt kopīgu dziesmu. Viņas taču izskatās un dzied gluži kā divas lietus lāses.»

«Mūsu trio nāk pie klausītājiem ar visgaišākajām domām – šajā laikā vairāk kā jebkad ir jāskan gaišām un optimistiskām melodijām,» teic dziesmas izpildītāji.

Singla publiskais pirmatskaņojums notiks tieši Valentīna dienā krāšņajā Jaunpils pilī, kur Kaspars Antess uzstāsies ar mīlestības dziesmu programmu «Es mīlu Tevi tā...» Bet īpašu pārsteigumu Antess patlaban gatavo Latvijas Radio 2 dziesmu salidojumam, kas 28. martā notiks Arēnā Rīga – tas būs latviešu zināmāko dziesmu popūrijs, kuru viņš izpildīs duetā ar uzlecošo zvaigzni Ievu Sutugovu.

«Divas lietus lāses» ir otrais singls no topošās vasaras koncertprogrammas, kurā skanēs jaunas Kaspara Antesa komponētas latviešu dziesmas ar Guntara Rača dziesmu tekstiem. Pirmais singls «Ir tikai rīts» iznāca oktobrī un vairākas nedēļas pēc kārtas ierindojās starp 10 spēlētākajām Latvijas Radio 2 dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu