Trešdien klubā «Depo» notiks «Strike Anywhere» koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo trešdien klubā «Depo» pirmo un vienīgo koncertu Baltijā sniegs ASV politiskā pankroka grupa «Strike Anywhere». Kā iesildītājas spēlēs Latvijas hardcore apvienības «Enhet» un «9 Horizon».

«Strike Anywhere» dibināta 1999. gadā Ričmondā Virdžīnijā. Grupā ir pieci dalībnieki: Thomas Barnett (vokāls), Matt Smith un Matt Sherwood (ģitāras), Eric Kane (bungas), Garth Petrie (bass).

Grupa Latvijā viesosies Eiropas turnejas laikā. Grupas jaunākais albums — «Dead FM» — izdots 2008. gada 4. septembrī. «Strike Anywhere» dalībnieki uzsver, ka albumu rakstījuši trīs gadus un tas no sirds veltīts draudzībai un panku subkultūrai. «Dead FM» teksti nav tukši saukļi, tie balstīti grupas dalībnieku piedzīvotajā un ir veids, kā pateikties panku kopienai.

«Ja mēs vispār varam jel ko dot pasaulei, kas mums nozīmē visu, tad mums ir izdevies cerētais,» stāsta vokālists Thomas Barnett.

Koncerta sākums plkst. 21.30, ieejas maksa — 5 lati. Biļetes nav nopērkamas iepriekšpārdošanā, un to skaits ir ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu