«SIA Radikal» iepazīstina ar savu pirmo radiosinglu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau ziņots, ka Gustavs Terzens pārtraucis darbu «Radio SWH Rock», bet ne saikni ar mūziku, kad pagājušā gadā tapis neliels muzikāls projekts ar vienkāršu mērķi — nospēlēt vairākas grupas «Metallica» dziesmas pasākumā, kuru rīkoja metāla grandu fanu klubs Latvijā.

Labas saspēles rezultātā projekts ieguva nosaukumu «SIA Radikal», kas jau kā muzikāla apvienība 2008. gadā devās «Death’n’Roll» turnejā kopā ar grupu «Sanctimony», sniedzot koncertus Liepājā, Cēsīs un arī Rīgā.

«Mums patīk tas, ko mēs darām. Lai arī visi esam ļoti spēcīgas personības, tas netraucē kopā radīt mūziku un labi pavadīt laiku. Plāni ir lieli un ambīcijas arī, turklāt izskatās, ka šis jau sen vairs nav hobijs...» Gustavs Terzens stāsta par «SIA Radikal», kurā viņš pats spēlē ģitāru, otra ģitārista lomā ir iejuties jauns un ļoti talantīgs mūziķis Edgars Rakovskis, basa frekvences ir nodotas kādreizējā «F[ei]K» basģitārista Gusta Leimaņa rokās, bet bundzinieka pienākumus pilda Andrejs Upmacis.

Daudziem pārsteigums noteikti būs «Metallica» fanu kluba vadītāja Daiņa Rijkura grandiozā personība. «Dainis ir spēcīgs frontmans, viņa dziesmu teksti ir ar sociāli politisku nokrāsu, kas tik izteikti iederas grupas kopējā skanējumā,» papildina Terzens. Jāatzīmē, ka grupa izpilda skaņdarbus tikai latviešu valodā.

«SIA Radikal» plāno sniegt vairākus koncertus jau pavisam tuvā nākotnē, proti, 21. februārī, piedaloties grupas «Band Versus Music» EP prezentācijas turnejas noslēguma koncertā Studentu klubā. Atzīmējot smagā metāla mūzikas svētkus, kas jau vairāku desmitu gadu laikā arī Latvijā kļuvuši par tradīciju, «SIA Radikal» piedalīsies «Metalshow.lv» rīkotajā pasākumā par godu melnajai piektdienai, 13. martam, koncerts paredzēts klubā «Melnā piektdiena».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu