Valmierā koncertēs Atis Auzāns un Daugavpils oranžais koris

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst. 15.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu viesosies Atis Auzāns un Daugavpils oranžais koris.

Koncertā skanēs gan TV3 šovā «Koru kari» izpildītās dziesmas, gan arī jauni, vēl neredzēti priekšnesumi kora dalībnieku izpildījumā. Koncertprogrammā iekļauta gan latgaliešu tautasdziesma «Kur gaismeņa», īru tautasdziesma «Belle of the Belfast City», gan arī šova finālā izpildītā dziesma «Earth Song» no Maikla Džeksona repertuāra un daudzas citas skanīgas melodijas.

Daugavpils oranžais koris 16 dalībnieku sastāvā tika izveidots 2008. gada vasarā, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā «Koru kari». Ata Auzāna vadībā koris šovā vairākus mēnešus ik nedēļu gatavoja priekšnesumus, ko noskatījās tūkstošiem līdzjutēju, atzīstot Daugavpils oranžo kori par šova «Koru kari» pārliecinošu uzvarētāju. Šova laikā koris atzīts arī par draudzīgāko, emocionālāko un enerģiskāko kolektīvu.

Beidzoties «Koru kariem», Daugavpils oranžais koris sāka plašu koncertturneju, ar sniegumu priecējot skatītājus un kolektīva atbalstītājus visos Latvijas novados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu