Mūsdienu zvaigznes un klasiķi labdarības CD

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā labdarības organizācija «War Child» sadarbībā ar «EMI Records» laidusi klajā unikālu izlases CD — «War Child Heroes».

Sastādot izlasi, vispirms tika aptaujāti leģendāri populārās mūzikas autori, kuriem bija jāizvēlas mūsdienu mākslinieku, kura izpildījumā viņi gribētu dzirdēt kādu no savām dziesmām. Kad klasiķi bija izvēlējušies, pie darba ķērās viņu nosauktās mūslaiku slavenības. Piemēram, Bobs Dilans vēlējās, lai «Leopard-Skin Pill-Box Hat» izpilda Beks, «U2» savu «Running To Stand Still» uzticēja Elbow, Braiens Ferijs «Roxy Music» hitu «Do The Strand» atvēlēja «Scissor Sisters», savukārt «Franz Ferdinand» ieskaņoja eksplozīvu «Blondie» kompozīcijas «Call Me» versiju. Dafija iedziedājusi Pola Makartnija un «Wings» 70. gadu «bondiānas» dziesmu «Live and Let Die», bet Lilijas Allēnas izpildītās «The Clash» kompozīcijas «Straight to Hell» ierakstā piedalījies arī «The Clash» dalībnieks Miks Džonss. Rezultātā radusies aizraujoša izlase ar 15 klasiskām dziesmām iepriekš nedzirdētās versijās.

Visa peļņa no izlases tiks nodota «War Child» fondam, kas palīdz karadarbībā cietušiem Irākas, Afganistānas, Kongo un Ugandas bērniem.

Jaunais CD tuvākajās dienās būs nopērkams arī labākajos Latvijas mūzikas veikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu