Jānis Moisejs ieraksta Marhila un Mielava dziesmu. Noklausies!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Jānis Moisejs pašlaik aktīvi strādā pie sava pirmā soloalbuma sagatavošanas, dziesmu atlases un ierakstiem studijā.

Jānis komentē: «Iedziedāt jau agrāk ierakstītu dziesmu labi var tad, ja atrodi tajā pats savas izjūtas. Atbildības izjūta, protams, ir lielāka nekā dziedot pilnīgi jaunu dziesmu. Bet, manuprāt, viss izdevies lieliski, par ko paldies producentam Gintam Stankevičam un visiem studijas muzikantiem.»

Dziesmas ierakstā piedalījušies saksofonists Gints Pabērzs, pianists Kārlis Lācis, kā arī ģitārists Andris Šīrants.

Visa topošā albuma kopējā koncepcija ir viegla latviešu popmūzika ar dažiem soulmūzikas un džeza akcentiem. Plānots ierakstīt vēl vairāku pazīstamu, bet jau piemirstu latviešu komponistu kaverversijas.

Pats dziedātājs par to saka: «Es redzu šo albumu kā savu atspulgu mūzikā, tikai pabeidzot to, es redzēšu, kas ir kas un kas esmu es pats. Domāju, ka tajā varēs sadzirdēt daudz kā laba un sajust mīlestības smaržu. Domāju, ka tam visupirms jābūt harmonijā ar mani pašu un manām šā brīža izjūtām. Tad tas būs nozīmīgs arī maniem klausītājiem.»

portālā «Doremi.lv»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu