Filmas «Krēsla» mūzikas albums iekaro topus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Filmas «Krēsla» («Twilight») mūzikas izlase ir pašlaik Latvijā pieprasītākais apgāda «Warner Music» izdotais albums.

Filmas mūzikas izlasē iekļauti 12 rokmūzikas skaņdarbi, tostarp arī Edvarda Kalena lomas atveidotāja angļu aktiera Roberta Patinsona sarakstīta un izpildīta dziesma «Never Think».

Izlasē dzirdamas vairākas jaunas dziesmas – grupas «Paramore» dziesmas «Decode» un «I Caught Myself», «MuteMath» – «Spotlight (Twilight Mix)» un Perija Farela «Go All The Way (Into The Twilight)», kā arī jau zināmi hiti no grupām «Muse» un «Linkin Park» – «Supermassive Black Hole» un «Leave Out All The Rest», kurus rakstniece Stefānija Meijere klausījusies, rakstot šo romānu.

Grupas «Iron&Wine» dziesmu «Flightless Bird, American Mouth» mūzikas izlasē iekļaut ierosinājusi Bellas Svonas lomas atveidotāja aktrise Kristena Stjuarte.

CD bukletā iekļauts arī neliels filmas plakāts.

Klajā nācis arī CD ar filmas instrumentālo oriģinālmūziku (score). To komponējis Karters Barvels (Carter Burwell), kurš strādājis arī kinorežisoriem brāļiem Koeniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu