MTV svītro no ievērojamāko albumu saraksta Madonnas un «Coldplay» diskus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No mūzikas kanāla MTV veidotā lieliskāko albumu saraksta svītroti Madonnas un «Coldplay» diski, ziņo «Monsters & Critics», atsaucoties uz anonīmu ziņotāju no MTV.

Trīs britu MTV apakškanāli — VH1, MTV2 un «MTV Base» — paziņojuši par saviem plāniem rīkot aptauju par visu laiku lieliskāko mūzikas albumu, kopš raida MTV, proti, kopš 1981. gada. Katrā no žanriem televīzijai bija jāsagatavo, viņuprāt, 10 labāko albumu saraksts.

Kā apgalvo kāds MTV darbinieks, kas vēlējies palikt anonīms, nevienā no šiem sarakstiem nav iekļauta ne Madonna, kura pārdevusi ap 150 miljoniem savu albumu, ne «Coldplay», kas ieguvis 15 «Grammy» nominācijas un piecas balvas.

Patlaban uz lieliskākā albuma titulu pretendē gan «Red Hot Chilli Peppers», gan Meraija Kerija, gan Kreigs Deivids un «Take That». Veselos divos sarakstos iekļuvuši vairāki albumi: Maikla Džeksona «Thriller», «Nirvana» «Nevermind», kā arī «Radiohead» albums «OK Computer».

Balsojums par visu laiku lieliskāko albumu sāksies tuvākajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu