Klubā «Depo» piektdien notiks psihedēliskās mūzikas vakars

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo piektdien Vecrīgas klubā «Depo» uzstāsies latviešu psihedēliskās rokgrupas «Amorālā psihoze», «Soundarcade» un «Tesa».

Vakara mērķis ir sapludināt improvizācijas momenta, progresīva roka un zvanošā metāla elementus vienā kopējā monolītā.

«Amorālās psihozes» koncerti vienmēr ir neatkārtojami, jo šī mūzika divreiz nav nospēlējama, līdzīgi kā nevar divreiz iekāpt vienā upē. Klausītājs var sagaidīt jebko — priekšnesumu ar pārfūzētām ģitārām, avangarda folkritmus vai piecu akordeonu trokšņa orķestri.

«Soundarcade» šajā koncertā sola atskaņot materiālu gan no nesen izdotā «Daughters of Molestia», gan albuma «12 Songs of the Jackalope».

«Šis būs mūsu otrais koncerts Rīgā pēc albuma prezentācijas janvārī, un mums ir liels prieks, ka varam spēlēt kopā ar muzikāliem domubiedriem, līdz ar to piešķirt vakaram noteiktu konceptu. Mūsu kā mūziķu uzdevums ir sniegt klausītājam labāko, ko spējam, un šādos specifiskos pasākumus tas ir daudz vieglāk,» stāsta «Soundarcade».

Grupa «Tesa» patlaban strādā pie jauna materiāla, kas publiskai vērtēšanai tika nodots šā gada nesenajos koncertos Rīgā un Berlīnē. Domājams, ko līdzīgu varēs sagaidīt šo piektdien un psihedēliskā pieredze būs garantēta.

Par apziņu paplašinošu vai arī sašaurinošu ballīti deju zālē rūpēsies DJ Edgars un Sīgals.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu