«Very Cool People» piedāvā «Sexual Beats»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pulkvedī» 14. martā notiks grupas «Very Cool People» dziesmas «Sexual Beats» videoklipa prezentācijas ballīte! Grupa piedāvā savu titulskaņdarbu lejupielādēt par brīvu.

Ballītē uzstāsies «Very Cool People» un viesi — soulmūzikas, R&B vokāliste Alise Kante un DJ Rob4Real, kas arī spēlēs klubā pēc «Very Cool People» koncerta, kā arī vairāki pārsteiguma viesi.

Funk-jazz apvienība «Very Cool People» februārī ierakstījusi jaunus skaņdarbus, un vienam no tiem sadarbībā ar Mārtiņu Jansonu tapis arī videoklips. Šis ir Latvijā viens no retajiem videoklipiem, kas tapis instrumentālai improvizācijas mūzikai, taču puiši nolēma paeksperimentēt. Klipā piedalās arī seksīgās «Very Cool Chicks» dejotājas ar īpašām «Cool Moves» kustībām.

Pēc apmēram 40 koncertiem dažādos klubos un festivālos Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Spānijā pēdējā pusotra gada laikā puiši nolēmuši laist klajā arī pirmo radio singlu «Sexual Beats». Sadarbībā ar «Platforma Music» no otrdienas digitālā veidā «PlatformaMusic.lv» pieejama grupas mūzika, arī «Sexual Beats». Kā arī visiem pieejama bezmaksas lejupielāde grupas prezentācijas dziesmai «Very Cool People», ko puiši atskaņo pirms katra koncerta, kāpjot uz skatuves. Atver «Platforma Music» mājaslapā singlu «Sexual Beats», un tur būs instrukcija, kā tikt pie bezmaksas dziesmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu