«The Prodigy» jaunais albums arī Latvijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Neatkarīgās mūzikas izdevniecības «Take Me To The Hospital» apgādā klajā nācis grupas «The Prodigy» jaunākais albums «Invaders Must Die», kas no šīs nedēļas nopērkams arī Latvijā.

«Invaders Must Die» ir «The Prodigy» piektais albums. 40 minūšu garajā ierakstā grupa miksē dažādus žanrus, saglabājot savu enerģiski uzlādējošo skanējumu. Albuma skanējums ir vienots un melodisks — gan vokāla, gan taustiņinstrumentu skanējuma ziņā. Albumā dzirdami elementi no ikoniskām old skool reiva himnām, taču tās neliek gremdēties nostalģijā, bet gan skriet uz priekšu kā trakam sunim ar atņirgtiem zobiem.

Dziesmā «Run With The Wolves» pie bungām dzirdams arī «Foo Fighters» līderis Deivs Grols.

Albums «Invaders Must Die» pieejams sekojošos formātos: CD, CD/DVD, Vinyl (2x12”) un Deluxe Box Set.

Grupas «The Prodigy» jaunais albums «Invaders Must Die» pēc pirmās pārdošanas nedēļas nonācis Lielbritānijas albumu topa pirmajā vietā. Grupas mini turneja Lielbritānijā decembrī tika izpārdota 2 stundu laikā. Aprīlī gaidāmā Lielbritānijas arēnu turneja jau izpārdota par 90%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu