Rīgas svētku ietvaros arī klubs «Discotheque» gādās par svētku noskaņu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. augustā Electricano/LV/ un Saimons/LV/, 22. augustā Candice McKenzie/UK/ un Johny Adroit/LV/; būs «Discoshuttle», kas nogādās jūs uz klubu un pirmais dzēriens par brīvu + dažādi svētku pārsteigumi un, protams, mūzika, mūzika, mūzika! Ko tad vēl var vēlēties!

Abi šīs nedēļas nogales pasākumi priecēs Rīgas iedzīvotājus un viesus ar Latvijas galvaspilsētas svētku noskaņai atbilstošu programmu, pārsteigumiem un ļoti pievilcīgām cenām bārā.

Piektdien 21. augustā klubā norisināsies svētku pirmā vakara pasākums, kurā par ritmiem un melodijām rūpēsies pašmāju starptautiski atzīstais un pieredzes bagātais Electricano un ilggadējais funky, disco, nushool, oldschool un, vispār, jautras mūzikas miksētājs Saimons!

Savukārt sestdien 22. augustā uz mūsu kluba skatuves kāps apburošā Candice McKenzie/UK/. Viņu vislabāk raksturo mūzikas novirzienu atslēgvārdi disco, funky, deep, soulful, uplifting. Viņa dīdžejo kopš 1999. gada un pēdējos 10 gados viņas talants un fantastiskā muzikālā gaume ir bijuši galvenie argumenti viņas panākumiem. Ārpus savām regulārajām spēlēm Londonā ar saviem setiem viņa regulāri priecē pasākumu apmeklētājus visapkārt pasaulei. No Lielbritānijas līdz pat Maiami. «Fashion TV», Stella McCartney, «Selfridges» ir tikai daži no ‘vārdiem’ kuri izvēlas tieši Candice savās ballītēs pie atskaņotājiem. TEK zālē kluba visus un fantastiska grūva cienītājus priecēs pašmāju, nenoliedzami, viens no spilgtākajiem uzlecošajiem dīdžeju talantiem Johny Adroit.

Starp citu, pagājušā nedēļā 14. augustā notika kluba «Discotheque» atklāšana. Nakts gaitā pasākumu apmeklēja gandrīz 1000 aicināto viesu.

Klubs «Discotheque» ir jauna alternatīva gaumīgai un kvalitatīvai izklaidei galvaspilsētā. Tas ir veidots trijos līmeņos un sadalīts četrās izklaides zonās. Kluba divās lielākajās deju zālēs DISCO (izvietota divu stāvu līmeņos) un TEK katru piektdienu un sestdienu uzstāsies ārzemju un pašmāju mākslinieki. Chillout bārā «Q» var fantastiski atpūsties jaukā atmosfērā, mierīgi parunāties un iepazīties ar jauniem draugiem.

Kluba apmeklētāju ērtībai ar kluba «Discoshuttle», tiks piedāvāta iespēja visas nakts garumā ik 15 minūtes nokļūt uz klubu un no tā atpakaļ Rīgas sirdī 21. un 22. augustā. Maršruts: Strēlnieku laukums – klubs «Discotheque».

Ieeja klubā Rīgas svētkos būs bezmaksas, taču darbosies facecontrol. Visiem kluba apmeklētājiem svētkos uzsaucam pirmo dzērienu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu