Šonedēļ noslēgsies kultūrvides festivāls «The City»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 14. martā, plkst. 17.00 klubā «Essential» notiks «THE CITY — pilsētvides kultūras festivāla» noslēguma pasākums un apbalvošanas ceremonija.

Noslēguma pasākumu vadīs «MTV Latvija» vīdžejs Žanete Skarule, pasākumā uzstāsies deju grupas «Soul Sisters», «JAM Style», «Skefolt», «NIGHT&DAY», deju studija «Pro-X», grupa «Beatbox INC», «Ketta & The Deep Production», Kurts un «Sekkta», Gacho, «RAF Crew», Klava, Pionieris, «Retro MC`s» un citi mākslinieki.

Pasākuma laikā tiks apbalvoti labākie darbi un to autori MC, betatbox, breakdance, hip hop dance, grafiti, pilsētvides foto un pilsētvides video kategorijās.

http://www.thecity.lv

«THE CITY — pilsētvides kultūras festivāla» ideja ir atspoguļot kopējo urbānās kultūras attīstību Latvijā, meklēt un parādīt jaunos un talantīgos jauniešus. Festivāla mērķis ir apvienot latviešu un krievu pilsētvidi pārstāvošos jauniešus kopējā festivālā, popularizējot un attīstot viņu intereses mūzikā, dejā un radošo aktivitāšu jomā.

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās «Biļešu servisa» kasēs, kā arī internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu