Tuvojas Arņa Miltiņa romantisko dziesmu koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15. martā plkst. 16.00 koncertzālē «Ave Sol» notiks romantisku dziesmu koncerts «Divi skatieni».

Koncertā skanēs dziedātāja un mūziķa, daudzu bērnu muzikālo uzvedumu autora un producenta Arņa Miltiņa un Latvijā dzīvojoša krievu tautības dzejnieka Sergeja Saveļjeva dziesmu cikls «Divi skatieni», kā arī pazīstamas komponistu Kolmanovska, Sauļska, Martinova dziesmas ar Jevtušenko, Alijeva, Rezņika un Aksenovas vārdiem.

Pirmo reizi koncerts «Divi skatieni» izskanēja koncertzālē «Ave Sol» 2007. gadā, pēc kura abi autori tika izvirzīti Rīgas Domes balvai «Labā zvaigzne Rīgā 2007». Balvas ieguvējs Sergejs Saveļjevs ir gados jauns cilvēks, kurš jau kopš bērnības piesaistīts invalīdu krēslam. Ar datoru Sergejs var kontaktēties ar apkārtējiem un pierakstīt savus dzejoļus, kuri pie viņa atnāk kā viens vesels — no pirmās līdz pēdējai rindiņai.

Koncertā piedalīsies Arnis Miltiņš (balss, ģitāra), Jeļena Sigova (balss), Kaspars Zemītis (akustiskā ģitāra), Aleksandrs Jalaņeckis (perkusijas), Jānis Miltiņš (klavieres), vokālā grupa «Harmonija Rīgai».

Biļetes no 2. marta var iegādāties koncertzālē «Ave Sol», Citadeles ielā 7. Biļešu cena — Ls 3 (studentiem, pensionāriem) un Ls 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu