Paukštello atradis zāles pret krīzi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kopš februāra dažādās Latvijas pilsētās norisinās radošo  vakaru/koncertu cikls kopā ar Jāni Paukštello.

Aizvadīti vairāki koncerti un apmeklētāji tos jau nodēvējuši par dvēseles zālēm. Jānis Paukštello joprojām aicina savas mūzikas un talanta cienītājus izbaudīt savu muzikālo programmu – «Tiem, ko mīlēsim arvien...».

Tautā iemīļotais un populārais mākslinieks šī gada februārī laida klajā savu jauno solo albumu ar nosaukumu «Vēja dziesmas», kurā apkopoti gan pilnīgi jauni, gan arī tautā sen iemīļoti skaņdarbi. Tieši tādēļ, Jānis Paukštello pašlaik apciemo dažādas Latvijas pilsētas, sniedzot koncertus, kuru laikā klausītājiem ir iespēja gūt pozitīvas emocijas, labas domas un aizmirst par sadzīves problēmām.

«Tas ir mīlestības darbs. Esmu priecīgs, ka varu atļauties darīt to, kas man patīk! No sirds vēlos pateikties visiem, kas rod laiku un iespēju apmeklēt šos koncertus. Paldies, par Jūsu atvērtajām sirdīm un atsaucību skatoties un klausoties. Mēs nedzīvojam pasakā, visiem ir sarežģīta dzīve un es jūtu, ka cilvēki ir izsalkuši pēc pozitīvām emocijām. Mans uzdevums – tās sniegt», stāsta Jānis Paukštello un aicina uz tikšanos.

Tuvākie koncerti:

  • 6. martā plkst. 19:00 Balvu kultūras un atpūtas centrā;
  • 7. martā plkst. 18:00 Saldus kultūras centrā;
  • 8. martā plkst. 16:00 Liepājā, Latviešu biedrības nama lielajā zālē;
  • 13. martā plkst. 19:00 Preiļu kultūras centrā;
  • 14. martā plkst. 19:00 Jelgavas kultūras namā;
  • 18. martā plkst. 19:00 Ventspils kultūras centrā;
  • 28. martā plkst. 18:00 Madlienas kultūras namā;
  • 3. aprīlī plkst. 19:00 Bauskas Tautas namā

Pasākumos būs iespēja baudīt Imanta Ziedoņa un Jāņa Petera dzeju, kā arī dzirdēt jaunas un tautā jau sen iemīļotas dziesmas.

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā kultūras namu kasēs, kuros norisināsies koncerti. Biļešu cena: 3 Ls un 4 Ls. Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja par brīvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu