Grupa «Mašina vremeņi» jubilejas turnejā uzstāsies Rīgā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Krievijas leģendārā rokgrupa «Mašina vremeņi» («Машина времени») savu četrdesmito jubileju atzīmēs ar koncertu, kurā skanēs četrdesmit dziesmas — klausītāju iecienītākās. Uzstāties plānots ne tikai Krievijā, bet arī lielākajās bijušā padomju bloka valstu pilsētās.

http://www.bilesuserviss.lv

«Man ne īpaši patīk jubilejas, un četrdesmit gadus it kā neviens neatzīmē. Bet kāpēc gan pakļauties aizspriedumiem, ja ir tik labs iemesls, lai kaut ko izdomātu un noorganizētu,» par turneju izsakās grupas līderis Andrejs Makarevičs.

http://www.mashina.ru

Ar grupas «Mašina vremeņi» mūziku izaugušas vairākas paaudzes, viņus ciena un mīl, jo viņi spējuši palikt uzticīgi mūzikai un kopīgi strādāt, lai priecētu publiku. Viņi ir ļāvuši noticēt, ka pastāv īsts roks, un spējai eksistēt dažādos laikos un dažādos politiskos un ekonomiskos apstākļos. Grupa vēl joprojām izdod albumus, savukārt viņu koncertu grafikā nav brīvu datumu vairāku mēnešu garumā, jo viņi ir dzīvas leģendas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu