«The Ting Tings» atceļ uzstāšanos «Positivus» festivālā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tikai dienu pēc «Positivus» festivāla mākslinieku paziņošanas pasākuma rīkotāji nākuši klajā ar ziņu, ka grupa «The Ting Tings» tomēr festivālā nepiedalīsies.

«Koncerta organizatoriem sliktākais, kas var būt, ir paziņot, ka kāds no plānotajiem pasākumiem ir atcelts. Pirms īsa brīža mēs saņēmām ziņu, ka pirms vairākām nedēļām apstiprinātā «The Ting Tings» uzstāšanās «Positivus» festivālā ir atcelta. Šobrīd es nezinu pateikt precīzus iemeslus, bet domāju, ka ir tikai godīgi pret mūsu festivāla apmeklētājiem šo slikto ziņu paziņot pēc iespējas ātrāk. Par iemesliem es apsolu paziņot, tiklīdz lietas būs noskaidrotas, bet šobrīd ir skaidrs, ka viņu uzstāšanās nevar notikt,» stāsta festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

«Šī mums ir ļoti smaga ziņa, jo mums to nākas paziņot dienu pēc festivāla pirmo mākslinieku izziņošanas un mēs zinām, ka viņi lieliski iederētos mūsu festivālā un tieši «The Ting Tings» vārds priecēja daudzus «Positivus» festivāla fanus. Labi vien, ka laika vēl ir pietiekami, lai varētu atrast labu alternatīvu viņu vietā,» Majors rezumē.

Jau ziņots, ka «Positivus» festivāls Salacgrīvā šogad notiks 17. un 18. jūlijā. Šobrīd izziņots, ka vieni no galvenajiem māksliniekiem, kas uzstāsies festivālā, būs Mobijs, «Prāta vētra», Pits Dohertijs un Ebony Bones. Tuvākajā laikā paredzēta festivāla programmas papildināšana ar vēl vairākām ārzemju zvaigznēm un vietējiem māksliniekiem. Kopumā paredzēts, ka šogad festivālā uzstāsies vēl vairāk Rietumu zvaigžņu nekā iepriekš, kuras pārstāvēs dažādus mūzikas stilus.

Biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Divu dienu biļete maksā 29 latus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu