Andris Baltacis un grupa «Baltie lāči» uzstāsies Rīgā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skatītāju iemīļotā latgaliešu grupa «Baltie lāči» pirmo reizi ar savu koncertprogrammu uzstāsies Rīgā. Jau 26. aprīlī plkst. 14.00 un 18.00 skatītāji ar viņiem varēs tikties VEF Kultūras pilī.

Grupas izveidotājs un līderis Andris Baltacis VEF Kultūras pils skatuvi iemēģināja jau 1. martā, kad uzstājās kā viesis Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncertā. Skatītāju atsaucība bija tik liela, ka vienas dziesmas vietā bija jāizpilda četras — gan populāri hiti, gan arī savas jaunākās dziesmas pirmatskaņojums.

Pēc skatītāju ovācijām Harija skatuves partnerei Santai Zapackai nācās tikai cerīgi secināt: «Ja mūs Latgalē mīlētu tā, kā jūs šeit, Rīgā…»

Jautāts kā Zilo ezeru zemē klājas tagadējās ekonomiskās krīzes apstākļos, Andris Baltacis optimistiski atbildēja, ka pie viņiem Latgalē krīzi vēl nejūtot… varbūt tāpēc, ka neesot beigušās vēl visas iepriekšējās krīzes.

Grupas lielo popularitāti var skaidrot ar grupas līdera Andra Baltača izteiksmīgo vokālu un skatuves šarmu, taču liela nozīme ir grupas repertuāra izvēlei un emocionālajai attieksmei pret publiku.

Koncertā piedalīsies arī grupas draugi un domubiedri: Liene Šomase, Kaspars Antess, Ieva Sutugova, Harijs Ozols, Santa Zapacka, koncertu vadīs Jānis Reinis.

http://www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu