«De Phazz» ieraksta albumu kopā ar orķestri

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācu grupa «De Phazz» piedāvā savu jaunāko albumu «Big», ko grupas līderis Pits Baumgartners ierakstījis kopā ar Vācijas radio bigbendu.

Lai arī albumā iekļauto dziesmu nosaukumi grupas cienītājiem šķitīs pazīstami, «De Phazz» uzsver, ka tā nav kārtējā labāko dziesmu izlase. Šajā albumā grupa interpretē savas veiksmīgākās dziesmas jaunā skanējumā, piedaloties Frankfurtes radio bigbendam «Hessischer Rundfunk» Jorga Kellera vadībā.

«De Phazz», kas savu mūziku dēvē par postmodernu džeza un popmūzikas kolāžu, jaunajā albumā nav baidījušies riskēt ar savu skanējumu, raksturojot to ar itāliešu vārdu «grandezza».

Albumā savas vokālās prasmes lieliski demonstrē ilggadējie «De Phazz» vokālisti Pata Epltone un Karls Frīrsons. Albuma ierakstā pēc ilgāka pārtraukuma pievienojas arī viens no grupas dibinātājiem — trombonists Otto Engelhards.

Albums «Big» — tās ir lielas melodijas, liels orķestris un liels baudījums.

Albumā iekļauto dziesmu saraksts:

1. The Mambo Craze2. Jazz Music3. Belle de Jour4. Jim The Jin5. Jeunesse Doree6. Death by Chocolate7. Something Special8. Excoursion en Mer9. Preaching To The Choir10. Dummes Spiel11. Heart Gallery12. Jeunesse Doree (Dub Mix)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu