Olga un Lielvārdes koris koncertēs Rīgā un izdos CD

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aprīļa beigās Rīgas Kongresu namā koncertēs Olga Rajecka un Lielvārdes koris.

26. aprīļa koncerts būs ne tikai viņu vienīgā uzstāšanās Rīgā, bet arī šajā pašā dienā iznākošā CD prezentācijas koncerts. Tādēļ tas iecerēts īpaši spilgts un aizraujošs, ar pārsteigumiem un viesiem.

TV3 «Koru karu» šovā skatītāju iecienītais Lielvārdes koris Olgas vadībā ar lieliskiem panākumiem jau koncertējis daudzviet Latvijā, un turneja turpināsies arī pavasarī. Taču tagad dziedātāju galvenā uzmanība veltīta CD ierakstam — tajā skanēs gan labākās TV šovā iepazītās dziesmas, gan arī pavisam jauns repertuārs.

Stāsta Olga Rajecka: «Skaistākais no šova ir tas, ka tagad koru dziedāšanai pievēršas arvien vairāk jauniešu, koru kultūra ir vairāk pieprasīta un atbalstīta. Mūsu koncertos par to pārliecināmies ik reizi.»

Arī pati Olga nāk no Lielvārdes un ir īsta sava novada un profesijas patriote: «Es vēlos padarīt Lielvārdi par dziedošu pilsētu, kuru atceras pēc mūsu paveiktā.»

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu