Ozols izdod albumu «Neatkarība»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ozola jaunais studijas albums «Neatkarība» no šodienas ir pieejams digitālā formātā «Platformamusic.lv» mājas lapā, bet CD formātā tas pie klausītājiem nonāks 19.martā.

Albuma prezentācijas koncertā 19.martā uz kluba «Essential» skatuves kāps arī Ņujorkas reperis Afu-ra.

Albumā «Neatkarība» piedalās tādi hip hop izpildītāji kā Nātre, Rays, Kurts, Pikaso, A.G., b-ūš, Afu-ra. Albuma producenti ir Emīls Zants, Domino, Spinache un Rassels.

Albums tapis ilgākā laika periodā, tāpēc sevī nes dažādus noskaņojumus un attieksmi.

Albuma prezentācijas koncerta viesu skaits ir papildinājies, pie jau pieminētajiem viesiem – Very Cool People, Dj A.G, Austrumbloks, Rays, Nātre, Kurts, B-ūš, R-Viss – uz skatuves šajā vakarā kāps arī leģendārais hip hop izpildītājs no Ņujorkas, Bruklinas – Afu-ra, kā arī būs vēl viens viesis, ko pagaidām koncerta organizatori vēl neatklāj.

Biļetes iepriekšpārdošanā ir pieejamas visās «Biļešu servisa» kasēs, «Statoil» uzpildes stacijās, veikalos «Streetshop», kā arī kluba «Essential» kasēs. Cena 4.00 Ls. Pasākumā nav vecumu ierobežojumu.

Ozols NEATKARĪBA - (Albuma dziesmas)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu