Grupa «Latte» gūst panākumus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nupat apkopotie šā gada visvairāk pārdoto dziesmu rādītāji liecina, ka grupas «Latte» debijas singls — dziesma «Mazā» — ir iekļuvis pieprasītāko dziesmu desmitniekā.

Lai arī jaunā Latvijas puišu grupa «Latte» savu debijas singlu — Zigmara Liepiņa un Aleksandra Čaka dziesmu «Mazā» — klausītājiem nodeva tikai pērnā gada 1. decembrī, dažu mēnešu laikā dziesma izraisījusi tik lielu klausītāju interesi, ka tā iekļuvusi Latvijas ietekmīgākā interneta mūzikas veikala «Doremi.lv» šā gada visvairāk pārdoto dziesmu desmitniekā. Debitantus Latvijas mūzikā apsteiguši vien tādi skatuves veterāni kā «Prāta vētra», «Putnu balle», «Tumsa», Lauris Reiniks un citi mūziķi.

Pašlaik jaunā puišu grupa klausītāju vērtējumam nodevusi savu otro radio singlu — dziesmu «Meitenei», kas ir Konsuellas Velaskes leģendārās dziesmas «Bessame Mucho» latviskotā versija (teksta autors — Oskars Maizītis).

Gan jaunākais singls, gan dziesma «Mazā» ir pieejami lejupielādēšanai lielākajos Latvijas mūzikas interneta veikalos — «Doremi.lv» un «Platformamusic.lv».

Grupā «Latte» darbojas četri jaunieši: Ainars Bumbieris, Pēteris Tulls, Mārtiņš Šmaukstelis un Pāvels Griškovs, kas grupas pamatsastāvā iekļuva pēc konkursa, kurā piedalījās vairāk nekā 150 pretendenti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu