Tuvojas festivāls «Skaņu mežs»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar izsmalcinātu programmu šopavasar atgriežas ikgadējais mūzikas festivāls «Skaņu mežs».

Šogad «Skaņu mežs» notiks 15. un 16. maijā «Rīgas mākslas telpā», Kungu ielā 3, un 22. un 23. maijā Anglikāņu baznīcā, Anglikāņu ielā 2A, kur būs īpaša programma.

Pilna programma un biļešu cenas, kas būs zemākas nekā pērn, tiks atklātas tuvākajā laikā, kad mākslinieki sniegs galīgo apstiprinājumu. Taču jau tagad zināms, ka mūzikas gardēži varēs baudīt tādu izcilību kā īslandieša Johana Johansona un grupas «Múm» čellistes Hilduras Gudnadotiras koncertu.

«Īpaši lepojamies ar leģendārās amerikāņu grupas «SUNN O)))» dalību festivālā — tā ir kulta grupa, kas ar savu mistisko, minimālistisko un unikālo metāla mūzikas interpretāciju ir šajā žanrā īstenojusi (burtiski) lēnu revolūciju. Iespējams, pilnīgi pamatoti teic, ka «SUNN O)))» piederot lēnākā un zemākā un skaņa pasaulē. «Q Magazine» ir nosaucis viņu albumu «White1» kā visu laiku astoņpadsmito smagāko albumu, apspējot «AC/DC» albumu «Back in Black» un ierindojoties tieši zem «Aphex Twin» albuma «...I Care Because You Do». Grupas nosaukums aizgūts no «SUNN O)))» ģitāras pastiprinātājiem, kas spēj izdot ļoti zemu skaņu,» stāsta festivāla «Skaņu mežs» rīkotāji.

Jābilst, «SUNN O)))» «Shoshin/Grimmrobes» koncerts, ar ko viņi atzīmē ar savai desmitajai jubilejai veltītā albuma «Monoliths & Dimensions» iznākšanu, ir īpaši ekskluzīvs. Viņi sniegs tikai sešus vizuāli, skaņas un atmosfēras ziņā ļoti iespaidīgus koncertus, no kuriem visi, izņemot Rīgu, būs Eiropas lielākajās galvaspilsētās.

http://www.skanumezs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu