Grupa «IVA» koncertē Francijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «IVA» šonedēļ pārstāv Latviju Eiropas kultūras festivālā «Transeuropenées», kas notiek Francijas pilsētā Ruānā, portālu «Apollo» informēja grupas pārstāvji.

Festivāls «Transeuropenées», kas šogad notiek desmito reizi, apvieno daudzus mūziķus un mūziķu apvienības no visas Eiropas, kopā veidojot ļoti daudzpusīgu programmu — no akadēmiskās un džeza mūzikas līdz rokmūzikai. Grupa «IVA» festivālā sniegs četrus koncertus — divus publiskus un divus īpaši skolu jaunatnei. Kopā ar grupas līderi un dziesmu autori Vitu Ivaškeviču uz festivālu dodas arī ģitāriste un mandolīniste Baiba Plakane, basģitārists Andris Tučs un bundzinieks Viesturs Samts.

Pērn grupa «IVA» piedalījusies festivālos «Tu esi pamanīts» un «Bildes», sniegusi vairākus koncertus un šā gada sākumā ar singlu «Highway» startējusi «Radio SWH» «TOP 20», kā arī izveidojusi šai pašai dziesmai videoversiju.

Vēl šajā pavasarī grupa plāno izdot pirmo albumu un iepazīstināt ar videoklipu, kas animācijas tehnikā tiek veidots vēl vienam no topošā albuma singliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu