Skaties šovakar Ozola koncertu tiešraidē no «Essential»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Platforma Music» turpina savas interneta tiešraižu sērijas, šoreiz piedāvājot ielūkoties Ozola jaunā albuma «Neatkarība» prezentācijas koncertā, kas šovakar notiks klubā «Essential».

Ozola albuma prezentācijas koncertā uz skatuves redzēsim: «Very Cool People», Dj A.G, Austrumbloks, Rays, Nātre, Kurts, B-ūš, R-Viss. Uz skatuves kāps arī leģendārais hiphopa izpildītājs no Ņujorkas, Bruklinas, — Afu-ra, kā arī būs vēl kāds viesis, ko pagaidām koncerta organizatori vēl neatklāj.

Ozola jaunais albums «Neatkarība» digitālā formātā pieejams no 14. marta un šovakar taps pieejams arī CD formātā. Albums šonedēļ ir visvairāk lejuplādētais ieraksts mājaslapā «PlatformaMusic.lv».

Ozola koncerta tiešraide būs vērojama mājaslapā «PlatformaMusic.lv» no plkst. 21.30.

Līdz šim «Platforma Music» jau rādījusi interneta tiešraides no Intara Busuļa «Stockmann» performances un «The Hobos» jubilejas koncerta klubā «Fontaine».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu