«Melo-M» turnejā gaidāms papildkoncerts Siguldā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čellu trio «Melo-M» jaunā albuma «Around the World» Latvijas turnejā 3. oktobrī Siguldā gaidāms papildkoncerts, jo uz vakara koncertu izpārdotas visas biļetes.

Ņemot vērā klausītāju lielo interesi par trio jauno programmu, «Melo-M» 3. oktobrī Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis» sniegs divus koncertus – plkst. 15. un plkst. 18. Biļetes tirdzniecībā pieejamas tikai uz papildkoncertu plkst. 15.

«Pēdējā laikā pilnīgi izpārdoti koncerti Latvijā nav rutīna, tāpēc jūtamies īpaši gandarīti, ka mūsu koncerti ir labi novērtēti. Ja publikas interese nemazinās – varam spēlēt kaut trīs koncertus dienā,» teic «Melo-M» vadītājs Kārlis Auzāns.

Ar labiem panākumiem jau noritējuši «Melo-M» koncerti Inčukalnā, Cēsīs un Lielvārdē, pulcējot daudz apmeklētāju.

«Melo-M» jaunā programma “Around the World” ir muzikāls ceļojums apkārt zemeslodei, viesojoties dažādās valstīs un iepazīstot to nacionālās īpatnības. Skaņdarbu klāstā ir «Melo-M» versijas par krievu, īru, somu, afrikāņu, amerikāņu, grieķu, peruāņu un citu tautu populārākajām dziesmām. Latvijas turnejas koncertos ir iespēja dzirdēt arī agrāk popularitāti iekarojušos «Melo-M» skaņdarbus – versijas par populārām latviešu un pasaules estrādes melodijām, kā arī «Melo-M» oriģināldarbus.

Turnejas turpinājumā «Melo-M» 4. oktobrī uzstāsies Baložos, 9. oktobrī Olainē, 10. oktobrī Līvānos, 11. oktobrī Bauskā, 16. oktobrī Ādažos un 17. oktobrī Koknesē. Turneja noslēgsies 18. oktobrī ar koncertu Valkā.

Jau šonedēļ gaidāmi koncerti Mārupē 25. septembrī un Balvos 27. septembrī. Dienu pirms Siguldas koncertiem, 2. oktobrī, «Melo-M» viesosies Viesītē.

www.platforma.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu