«Sunny Melody» uzstāsies grupa «Keksi» un «Melo-M»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 23. oktobrī, plkst. 21.00 koncertu mūzikas bārā «Sunny Melody» sniegs grupa «Keksi», savukārt sestdien, 24. oktobrī, plkst. 21.00 ar koncertu uzstāsies čellu trio «Melo-M».

Grupu «Keksi» 1997. gada maijā dibināja Aleksandrs Sircovs. Grupa sāka aktīvu koncertdarbību, jau pēc nepilna mēneša uzstājoties Tartu starptautiskajā rokfestivālā. Sekoja uzstāšanās vairākos festivālos Latvijā un Igaunijā, kā arī koncerti Latvijas klubos. 1999. gada rudenī divi grupas dalībnieki ar R'n'B grupu «Rebel» devās uz Singapūru, kur vairāk nekā pusgadu koncertēja dažādos klubos. Pēc viņu atgriešanās koncertu darbība atsākās tikpat aktīvi, cik pirms aizbraukšanas.

«Melo-M» ir mūsdienu čello mūzikas grupa, kas izveidota 2005. gadā Rīgā. Grupas sastāvā muzicē trīs akadēmiski izglītoti čellisti — Kārlis Auzāns, Valters Pūce un Antons Trocjuks. Koncertos «Melo-M» apvieno akadēmiskās mūzikas pamatus ar virtuozu izpildījumu un rokmūzikai raksturīgu atraktivitāti, kā arī sev vien raksturīgo stilu. Savā koncertprogrammā «Melo-M» ved ceļojumā apkārt pasaulei, ar mūzikas palīdzību viesojoties daudzās valstīs. Skaņdarbu klāstā ir «Melo-M» versijas par krievu, īru, somu, afrikāņu, amerikāņu, grieķu, peruāņu un citu tautu populārākajām melodijām.

Ieejas maksa: piektdien un sestdien Ls 5, dāvanā degustācijai īpašais vakara kokteilis.

Biļetes varat iegādāties «Biļešu servisa» kasēs, restorānā «Sunny» vai mūzikas bārā pirms koncerta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu