Neskatoties uz plūdiem, «AC/DC» koncerts notiks

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Mūsu mediji ziņo par plūdiem Polijā, tāpēc radušās baumas, ka iespējams atcelts leģendārās smagā rokenrola grupas «AC/DC» koncerts Varšavā, Bemowo lidostā, kuru apmeklēs arī daudzi latvieši, pašu transportā un dodoties ar «AC/DC» fanu reisu pašmāju mūziķu pavadībā.

Fanu reisa rīkotāji saņēmuši neskaitāmus zvanus ar jautājumu - vai koncerts notiks, vai varēs nokļūt koncerta vietā.

šeit

«magicFIB» atgādina, ka visiem, kas dodas uz koncertu (ne tikai fanu reisa dalībniekiem), noteikti jābūt līdzi pasei (autovadītāja apliecība nederēs), kā arī iespējams noderīgi būtu paņemt līdzi maiņas drēbes, ērtus, ūdens necaurlaidīgus apavus un lietusmēteli.

Tā kā daudzi ceļi applūduši, fani tiek aicināti pievienoties fanu reisā - vēl ir pieejamas papildvietas, jo kopā dodoties būs ērtāk, drošāk un vieglāk, līdz ar to varēs aptūsties un izklaidēties pa ceļam un baudīt lielisku un enerģijas pilnu koncertu.

Biļetes uz fanu reisu var iegādāties «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās un «bilesuserviss.lv», visa informācija par fanu reisu - «fanureiss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu