«Mumiy Troll» koncertu Rīgā iesildīs «Laime pilnīga»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krievijas grupas «Mumiy Troll» koncertu Rīgā 14. februārī iesildīs pašmāju grupa «Laime pilnīga», kas ir 2008. gada konkursu «Soundwave» un «Rock Legion» uzvarētāja.

Grupa «Laime pilnīga» savu darbību sāka 2006. gadā, kopš tā laika pierādot sevi dažādos konkursos un koncertos. Grupa ar savu spēcīgo skanējumu atzīmē ceļu uz jaunu rokenrola ēras sākumu, saglabājot visu no tiem «vecajiem labajiem» laikiem un pieliekot mūsdienīgo.

«Šī mūzika — tāds īsts rokenrols — mums ir vispatīkamākā, mēs to klausāmies, un mēs to gribam spēlēt, mums tas vienmēr ir sēdējis iekšā, jau mūsu mammas un tēti ar to ir dzīvojuši un mūs audzinājuši. Es nespēju iedomāties, ka varētu spēlēt ko citu,» saka grupas «Laime pilnīga» «motors» jeb vokālists un dziesmu autors Ervīns Ramiņš.

Jau ziņots, ka grupa «Mumiy Troll» turpina 21. janvārī sākto turneju. Baltijā grupa sniegs četrus koncertus: 11. un 12. februārī «Mumiy Troll» viesosies Lietuvā, 13. februārī — Igaunijā, savukārt Valentīndienas vakarā — «Arēnā «Rīga»».

Biļešu iepriekšpārdošana turpinās visās «Biļešu servisa» kasēs, un to cena ir no 15 latiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu