Čellu trio «Melo-M» koncertturnejas noslēguma koncerts Valkā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 18. oktobrī, plkst. 18.00 Valkas pilsētas kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) ar savas jaunās koncertprogrammas «Apkārt pasaulei» noslēguma koncertu viesosies čellu trio «Melo-M».

Par godu jaunā albuma «Around the World» klajā laišanai, čellu mūzikas trio «Melo-M» šoruden devies plašā koncertturnejā pa Latvijas pilsētu kultūras namiem.

Jaunajā programmā «Apkārt pasaulei» grupas čellisti iejūtas civilās aviācijas pilotu lomās un ar mūzikas starpniecību apceļo daudzas pasaules valstis. Skaņdarbu klāstā ir «Melo-M» versijas par krievu, īru, somu, afrikāņu, amerikāņu, grieķu, peruāņu un citu tautu populārākajām dziesmām. Latvijas turnejas koncertos ir iespēja dzirdēt arī agrāk popularitāti iekarojušos «Melo-M» skaņdarbus — versijas par populārām latviešu un pasaules estrādes melodijām, kā arī «Melo-M» oriģināldarbus.

Koncerts ilgst aptuveni divas stundas. Biļetes uz koncertu var iegādāties Valkas pilsētas kultūras namā pie dežuranta katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 19.00. Biļetes cena — Ls 4, skolēniem un pensionāriem — Ls 3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu